vineri, 28 ianuarie 2011

Scopul nostru pe Pamant


In lumea de dincolo noi ne-am ales singuri misiunea pe care trebuie sa ne-o indeplinim in aceasta viata. Marile etape ale vietii noastre depind de indeplinirea acestor misiuni. Cunoasterea divina la care am avut acces in acea lume ne-a permis sa stim in ce vor consta majoritatea incercarilor si testelor la care vom fi supusi in aceasta lume, scop in care ne-am pregatit anticipat: ne-am unit cu mai multe spirite, care ne-au devenit apoi membri de familie sau prieteni, si care au promis sa ne ajute sa ne indeplinim misiunea.Cu totii am venit ca voluntari pe aceasta planeta, dornici sa experimentam tot ce a creat Dumnezeu pt noi. Toti cei care au optat pt a veni in aceasta lume au fost niste spirite foarte curajoase; chiar si cel mai putin dezvoltat om in aceasta lume a fost un spirit puternic in lumea de dincolo. Fiecare dintre noi primeste mai mult ajutor decat isi poate imagina; ingerii stau langa noi, gata sa ne ajute oricand le cerem acest lucru si bucurandu-se pt realizarile noastre.
Noua ni s-a dat libertatea de a actiona asa cum dorim in aceasta lume. Actiunile noastre ne determina cursul vietii, dar noi le putem modifica oricand dorim, schimbandu-ne astfel acest curs. Dumnezeu ne-a promis tuturor ca nu va interveni in viata noastra decat daca ii vom cere personal acest lucru; in acest caz, el intervine si ne ajuta sa ne indeplinim dorintele, in masura in care acestea sunt juste. In acest fel, noi ne putem alege singuri bucuriile sau durerile pe care dorim sa le experimentam in viata.
Tot ceea ce devenim noi in aceasta viata terestra este lipsit de semnificatie daca nu ne folosim de talentele noastre pt a le fi de folos celor din jurul nostru. Toate darurile cu care suntem inzestrati ne-au fost date exclusiv pt a ne ajuta semenii. Prin serviciile pe care le aducem altora, noi ne desavarsim evolutia spirituala.Tot ceea ce facem pt a ne dovedi iubirea este binecuvantat in fata lui Dumnezeu: un zambet, un cuvant de incurajare, un sacrificiu cat de mic; prin astfel de actiuni, noi crestem dpdv spiritual.
Numai Dumnezeu stie ce se afla in inima omului si numai el poate judeca perfect; el ne cunoaste spiritul, in timp ce noi nu vedem decat puterile si slabiciunile noastre exterioare. Toate emotiile negative (ura, manie, invidie, amaraciune, refuzul de a ierta) ne distrug spiritul, iar pt felul in care ne comportam cu semenii nostri va trebui sa raspundem...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu